Hvala vam za lepo sezono …

Jaz in moj motor

Sezona 2022 je za nami, čas je, da skujemo načrte za prihajajočo sezono. Še prej pa bi se vsi s Teama 96 radi zahvalili vsem sponzorjem, podpornikom, dirkačem in prijateljem, ki so bili z nami v letošnji sezoni. Veliko vas je in tudi z vašo pomočjo nam je uspelo doseči to, kar smo dosegli.
Posebej pa bi želeli izpostaviti par ljudi, organizacij in podjetij, ki so z nami že vrsto let ali pa so v letošnji sezoni pustili zelo močan vtis na nas. Nekateri so partnerji, z drugimi smo postali prijatelji, tretji so postali nenadomestljivi. In da ne bo kdo užaljen, zahvalili smo se vam kar po abecednem vrstnem redu, saj je nemogoče izbrati nekoga, ki nam je najbolj pri srcu.

AMD Divača

Prva zahvala gre zagotovo našemu društvu, AMD Divača. Njihovi člani smo sicer šele prvo leto, vendar se z njimi počutimo kot že uigrana ekipa, saj so nas zelo lepo sprejeli medse.
AMD Divača, v veselje nam je sodelovati z vami, saj nam z nasveti, prijaznostjo in pripravljenostjo pomagati pri vseh naših podvigih vedno stojite ob strani. Pozorno spremljate vse Tadejeve napredke in ste veseli vseh njegovih uspehov. Pomagali ste nam zrasti in podpirate nas pri novih izzivih, ki so šele pred nami. Lepo je imeti za sabo društvo, kjer nisi le številka, ampak športnik, ki ga spremljate in podpirate. Hvala, AMD Divača!

Z AMD Divača

Artex

Milan, letošnje leto je bilo težko, vendar je Artex kljub vsemu ostal z nami. Za nas vedno najdeš čas, vedno te zanima, kako gre Tadeju. Poskrbiš, da njegov motocikel vedno lepo zgleda in so vsi sponzorji na svojem mestu. Poskrbiš, da so otroci, ki se udeležijo prireditev, ki jih organiziramo z AMD-jem, navdušeni nad majčkami, ki jih dobijo. Do pred kratkim sta to počela skupaj z Aljano. Aljane žal ni več, vendar vedi, da je ona še vedno v naših mislih in srcih. Ti z nami, mi s tabo. ❤️

Z Aljano in Milanom

Družina Pálka

Petra, Maty in Ladi … kako naj vas opišemo? V dveh letih, odkar se poznamo, ste za nas postali tako pomembni, kot bi bili del družine. Veselimo se vseh vaših zmag in stojimo vam ob strani v dneh, ko ni sonca na nebu. Petra, ti si postala mama celega paddocka na CIV-u. Prijateljica, kot jih je malo, pozorna na karkoli kdorkoli potrebuje in s svojim fotoaparatom vedno pripravljena ujeti pomembne trenutke življenja na CIV-u.
Maty, Tadej ti je vedno zaupal kot starejšemu bratu. Ti si bil tisti, ki ga je vprašal za nasvet, tisti, s katerim se je soočil in tisti, za katerega smo mi vsi navijali. Naš izumitelj in vizionar.
Ladi, ti si enkraten, poseben človek, vedno pripravljen pričarati nasmeh na usta svojih sogovornikov in vedno pripravljen vsakomur pomagati. Tebi ni treba ničesar reči, prideš, rečeš “no problema” in težavo odpraviš mimogrede, še predno bi te sploh lahko prosili, da nam pomagaš. Preprosto in vedno z nasmehom ter dobro voljo.
Petra, Maty, Ladi, ste fantastična družina in vedno boste ostali v naših srcih.

Tadej in družina Palka

GHR

Pred štirimi leti, ko nihče ni verjel v Tadeja in ko se je ta izbira zdela napačna, smo za Tadeja izbrali vaš motor. Verjeli smo v vas in odločitev se je izkazala za pravilno. Dali ste nam odličen motor, s katerim je Tadej v Sloveniji osvojil svoje prvo prvenstvo v kategoriji Otroci in letos tudi prvenstvo v kategoriji Open. Poskrbeli ste, da smo imeli vso tehnično podporo, ki smo jo potrebovali, v zadnjih dveh letih pa smo postali tudi del vaše ekipe na CIV-u. Bili ste odličen partner, ki nam je pomagal odrasti.

GHR

Jan Poropat

Ko sem delal prve korake v svetu minimota, je bil Jan zame superzvezda. Z leti je postal moj prijatelj in učitelj. Naučil si me veliko stvari, najbolj pa sem ti hvaležen, da mi nisi preprosto povedal, kako speljati zavoj, ampak si me naučil principa, kako speljati vse zavoje na tem svetu. Naučil si me razumeti stezo in misliti s svojo glavo. Ko še nisva tekmovala v isti kategoriji, sem te velikokrat prosil za nasvet. Ko pa sva obadva začela dirkati v kategoriji Open, tega nisem mogel več početi. To je bila najtežja lekcija, ki sem se je moral naučiti prejšnjo sezono – zaupati samemu sebi.
Jan, hvala ti za leta, ko si me učil in hvala ti za ti dve sezoni, ko sva si bila tekmeca. V ponos mi je, da sem lahko tekmoval s teboj in da lahko tvoje znanje predajam dirkačem, ki prihajajo za nama.

Čestitke

Mauro Finelli

Srečali smo se skoraj po naključju, na cesti, ki vodi na dirkališče v Assnu. In od takrat smo ostali v stiku. Ko je Tadej moral pokazati odločnost, si si vzel čas in delal z njim. Prisil si ga, da je dal najboljše od sebe. Sledil si mu z vseh zidkov na CIV-u, ga pohvalil, ko si je to zasluži in ga vprašal, kaj je narobe, ko si ga videli, da mu ne gre. Čeprav nisi del naše uradne ekipe, si Tadeja spremljal in mu pomagal, kot pravi prijatelj. Vedno z nasmehom in optimizmom, ki sta značilna zate. Postali si prva oseba, ki jo Tadej poišče, ko pride na dirkališče. “Diobò, Mauro, ti si res neverjeten! In komaj čakam, da se ponovno srečava na progi!!!”.

Tadej in Mauro

Nevtron & Company

Nevtron & Company je naš sponzor že od samega začetka. Drugi sponzorji so prihajali in odhajali, vi pa ste bili naša stalnica. Pomagali ste nam pri vseh projektih, ki smo jih izvedli in nas vedno medijsko podprli. Prvi ste naredili intervju s Tadejem. V reviji Študent ste mu omogočili, da z drugimi deli informacije o svojem športu. Na ta način promovirate ne le Tadeja, ampak tudi motošport. In zavedamo se, da motošport v Sloveniji promocijo še kako potrebuje. Hvala, ker nas razumete in podpirate.

Nevtron & company

Občina Divača

V Občini Divača smo našli partnerja, s katerim je resnično lepo sodelovati. Ko smo jim prvič predstavili projekt Dan motošportov in minimoto test day, so nam pomagali od idejne zasnove pa vse od realizacije projekta. Ugotovili smo, da oboji stremimo k istim ciljem – približati svet motorjev širši javnosti, vzgojiti mlade, poskrbeti za varnost in znova obuditi kulturo vožnje. V Občini Divača smo našli partnerja, ki nam zna prisluhniti in pomagati: od županje, uradnikov pa vse do delovodje. Lepo je sodelovati s skupino ljudi, ki v dirkaču ne vidi divjaka, temveč osebo, ki je lahko vzor mladim.

Občina Divača

Stefano Brutti

So osebe, ki ne prenesejo dobro njegovih odkritih mnenj, a ko človek spozna Stefana, ga lahko le ceni. Če ga kaj vprašate, si bo Stefano vzel trenutek za razmislek, potem pa vam bo vedno povedal resnico, brez olepšav. Odkrit človek, ki nam je pomagal doumeti, kako stvari stojijo. Pred dirko si se vedno potrudil pogovoriti s Tadejem. Dal si mu moč, ko je potreboval prijatelja. Pomagal si mu s svojimi tehničnimi nasveti, verjel si vanj. Prisilil si nas, da smo se izboljšali. S tvojo pomočjo smo zrasli kot ekipa in kot družina. Si človek, ki mu najbolj zaupamo, človek, katerega nasvete želimo poslušati. Ti si naš Stefano!

Tadej in Stefano

Tian Krševan

Že nekaj let sta Tadej in Tian nerazdružljiva dvojica v slovenskem paddocku. Pred vsako dirko ju boste videli, kako se sprehajata po stezi in predebatirata vsak zavoj, vsako ravnino, vsako luknjo in vsako grbo. Sta fanta, ki sta eden drugemu v oporo.
Tian, ko potrebujem nekoga, da me pomiri, si vedno ti tisti, h kateremu pridem, saj vem, da me razumeš. Si dirkač, ki ga spoštujem in cenim zaradi zagnanosti, ki jo pokažeš v dirkanju, zaradi želje, da zmagaš ti in ne motor, zaradi tega, ker nikoli ne vržeš puške v koruzo in zaradi tega, ker me vedno spraviš v smeh. V dirkaškem svetu si moj najboljši prijatelj in veselim se vsakega srečanja s tabo.

Zatišje pred dirko

Hvala vsem, Tadej in Team 96

Scroll to Top