Kdo so ljudje, ki nam dajejo moč …

Težko je našteti vse ljudi, ki so nam letos in v preteklih letih priskočili na pomoč. Nemogoče je določiti, kdo bi moral biti prvi na seznamu, zato smo se odločili za abecedni seznam, kjer se bomo poimensko spomnili le oseb, s katerimi sodelujemo največ in najdlje:

Artex in Bojana Fortuna

Bojana je genij, ki poskrbi, da smo čudoviti. ???? Je oblikovalka, na katero se obrnemo, ko Tadejev minimoto ali čelada potrebujeta nov design. Je oseba, ki nas posluša, ki ima tisoč idej in ki vedno najde najboljšo rešitev za vse naše težave.

In potem je tu še Artex, podjetje, v katerem delata posebna človeka in kjer izdelajo vse nalepke, ki jih potrebujemo. Aljana in Milan sta nam vedno na dosegu roke, vedno pripravljena pomagati in ustvariti tisoč nalepk s številkami, linijami in internetnimi naslovi. Izredno pridna, profesionalna, prijazna in simpatična.

Gas Vrtejba

Gas Vrtejba je skupina čudovitih ljudi, ki so nas vedno podpirali, nam pomagali in so se veselili Tadejevih napredkov in zmag. Tadejevo potovanje v svet minimota se je začelo pri vas. Z vami je Tadej na dirkališču v Vrtojbi naredil prve korake v tej smeri. V veselje nam je, ko vidimo, kako ga še danes spodbujate na njegovi poti.

Giuseppe Primerano in GHR

Giuseppe je ne le čudovita oseba in prijatelj, ampak tudi čarovnik za motor. Opazovati ga, kako pristopa k svojemu delu, videti skrbnost in predanosti, ki ju pokaže, ko se ukvarja s Tadejevim dirkalnikom … to je resnično čudovito. Giuseppe je natančen, organiziran, visoko usposobljen, pozna GHR-jev motor do potankosti in ga vedno pripravi, da rohni kot tiger.

Celotna ekipa GHR-ja nam je vedno stala ob strani, na pomoč so nam priskočili vedno, ko smo pomoč potrebovali. S svojo profesionalnostjo in pridnostjo taka ekipa naredi razliko.

Jan Poropat

Jan, slovenski in evropska prvak, je Tadejev učitelj, njegova referenca, oseba, ki Tadeja navdihuje in ki jo Tadej občuduje. Molčeč, zadržan, vendar zanj prav poseben človek. Skupaj se pogovarjata, soočata, razglabljata. Vendar pogovor med njima poteka tudi brez besed, saj mu zna Jan z majhnimi gestami vliti zaupanje in ga pomiriti. Skupaj z Janovim očetom, Valterjem, sta pomemben del naše »razširjene ekipe«.

Nevtron in Matjaž Lesjak

Nevtron – naši spletni čarovniki. S prepletanjem tiska, spleta, TV ter radijskih oddaj, socialnih omrežij in dogodkov je doseg medijev podjetja Nevtron celosten in predvsem učinkovit.

Matjaž je fantastična oseba, ki takoj razume in začuti, kaj v določenem trenutku potrebuješ. Delati z njim nam je v veselje. Matjaž zna predvideti naše potrebe, še predno se pojavijo in zna takoj odpravi težave, ki se pokažejo. Z njim ni nič težko, nič ni nemogoče.

Parcom in Peter Marc

Podjetje Parcom je s svojimi računalniškimi rešitvami in storitvami prisotno na področju Severne Primorske in Notranjsko-kraške ter Osrednjeslovenske regije.

Peter je avtomobilski dirkač gorskega prvenstva, ki je svojo kariero uveljavil na državnem in tudi evropskem nivoju. S svojo zakladnico znanja je Peter pomembna referenca Tadeju, saj nam je z nasveti in izkušnjami iz svoje kariere in z izkušnjami, ki jih ima pri sponzoriranju drugih ekip velikokrat pomagal do ključnih rešitev.

Zahvaljujemo se vam za vso pomoč, ki ste nam jo nudili v preteklih letih in ki nam jo boste, upamo nudili tudi v prihodnje. Da človek lahko napiše zmagovito poglavje v knjigi življenja, potrebujete veliko podpore in mi smo jo našli v vas. Z vašo pomočjo nam je uspelo ustvariti čarobno sezono. Vsem vam se želimo zahvaliti iz vsega srca!

Tadej in Team 96
Scroll to Top