Zadnja dirka v Vrtojbi in zaključek sezone 2020

Vrtojba 2020

Ko sem včeraj, še drugič stopil na zmagovalno stopničko, se mi je uresničila želja, ki sem jo imel lani, ko se je začenjala sezona 2020. Postal sem namreč državni prvak minimota za kategorijo Otroci 2. Po pravici vam lahko povem, da je bila sezona res nenavadna …

Pogled na sezono

Začelo se je na zame novemu dirkališču v Slovenji vasi, kjer sem dan zaključil na četrtem mestu. Slab rezultat a odlična šola. Naučila me je ponižnosti, vztrajnosti in trdega dela. Vsi v teamu smo se naučili, da se dirko zmaga daleč pred dnem, ko je treba dirkati, zato letošnjih osem zaporednih zmag, ki so sledile Slovenji vasi, še zdaleč ni naključje, ampak plod premišljenega dela celotnega teama.

Po Slovenji vasi so me čakali še štirje dirkaški vikendi: Vrtojba, kjer sem začel malo bolj iz ozadja a sem se kmalu prebil v vodstvo, Vransko, kjer me nihče ni mogel ujeti, Krško, kjer sem zvito ponovno pridobil izgubljeno prvo mesto in zadnja Vrtojba, kjer sem v obeh dirkah skupaj nasprotnikom dovolil, da so bili pred mano le en krog. Osem zaporednih zmag v vrsti in včeraj še rekord steze v Vrtojbi (44.059 s). ????

Zahvala vam, ki ste verjeli vame

Danes je zame prvi dan sezone 2021, zato bi se rad zahvalil društvu Gas Vrtejba, GHR-ju, vsem sponzorjem, prijateljem in sotekmovalcem za to res čudovito sezono, ki je za mano. Jaz sem še posebej vesel, da sem jo zaključil na skupno prvem mestu, ker se letos poslavljam od kategorije Otroci. Drugo leto me čakajo novi izzivi v minimotu, v kategoriji Open.

Hvala vam, da ste me spremljali v tej res lepi sezoni. Se vidimo na dirkališču zopet v naslednji sezoni!

Tadej

P. S. Vabim vas, da si ogledate tudi slike tega vikenda v Vrtojbi, posnetek dirke in mojo izjavo!

Scroll to Top